Halvvejs mor til to

7 ting om stort og småt som jeg ville ønske, at nogle havde fortalt mig.

Livet ændrer sig hele tiden og det samme gør de ting, som fylder i mine tanker og mit liv. Derfor havde det været super “nice” (som Carl-Lui ville sige det), hvis nogle havde fortalt mig disse ting om stort og småt.

  1. At man aldrig vil leve uden manden i sit liv når man har fundet ham. Altså som i, at bare tanken uden et liv med ham gør så ondt at jeg kunne tude til enhver tid. (Dette pladder er skrevet af en hormonfyldt preggo-krop – ikke at det gør det mindre sandt, blot at jeg aldrig havde skrevet den slags uden disse hormoner i kroppen!)

2. At brudekjolen ikke nødvendigvis er en kjole, men at der faktisk findes så mange fantastiske kjoler, som alle sammen er brudekjolen!! Ja ja, det er godt nok under et år siden, at jeg blev gift, men alligevel har jeg set såååå mange kjoler, som også kunne være drømme brudekjolen. Tænk engang hvis man kunne gennemleve sin perfekte bryllupsdag/aften/nat (med manden i sit liv – altså selv samme mand som sidst) igen og igen, men i ført en ny kjole hver gang!

3. At man arbejder 1/3 del af døgnets timer! Det er jo vanvid, når man også tænker på, at man skal have sin skønhedssøvn. Ja, så er der fandme ikke meget tid tilbage til det allervigtigste i livet, nemlig familien! Man skal sørme være glad for sit job, før det giver mening.

4. At to graviditeter ikke er ens. OG jo, det har folk fortalt mig, de har bare glemt at fortælle mig, hvordan de er forskellige. F.eks. havde det været pisse rart at vide, at man i den ene graviditet kan føle sig som en lille let fjer, mens man i den anden graviditet kan føle sig som den største og tungeste hval OG elefant på een gang.

5. At det gør mega ondt, når man skal skide efter en fødsel. (Undskyld emnet, men det er da vigtigt!) Så ondt som i at man faktisk hellere vil føde igen end at skide! Jeg kan umuligt være den eneste, der har siddet der på potten og råbt med tårer i øjnene til min mand “Jeg vil ikke! Så vil jeg fa**me f**king hellere føde igen!”

6. At det gør virkelig ondt, når ens børn græder eller har det dårligt! Sådan virkelig virkelig virkelig ondt.

7. At man satme bare bliver stolt som bare fanden, når ens børn gør noget. Ja, det kan være de mindste ting, som kan få en til at flippe helt ud og revne af stolthed. Ahrmen altså!

Jeg er færdig med mine tanker for i dag – nyttigt eller ligegyldigt.

file1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halvvejs mor til to