Livet som lillemy.

Hjælp, jeg er husejer!

og hvordan var det så liiiiiige man klarede den? ALT er nyt! Huset er nyt. Det at have så mange kvadratmeter er nyt. Det at rydde op på flere etager er nyt. Snakken om boliglån er nyt. Det at have et udeareal – ja sågar, et skur er nyt. Det at have vaskemaskine OG tørretumbler er nyt. Det at åbne døren og sætte sig direkte ud på terrassen er nyt. Det at eje en kæmpe Weber grill er nyt. Det at have rigtige naboer er nyt. Ja, alt er nyt – OG jeg elsker det! Jeg er bare på mega udebane, og forsøger som en 1. klasses elev at passe ind i en 9. klasse.

OG det er heldigvis her min kære mand kommer på banen. Egentligt så tror jeg, han er ligeså meget på udebane som mig, men som med alt andet i livet kan han, på den mest overbevisende måde, snakke om boliglån og lokalplaner for Ørestad, skrabe sne væk fra indgangen så snart det første snefnug rammer jorden, rydde op i skuret og genkende og hilse på samtlige naboer i kvarteret. Han virker ret tjekket og rolig, hvilket får os til at passe ind i rollen som husejere! Og ja, jeg skrev os!

Nu lyder det som om, jeg slet ikke har styr på livet som husejer, men jeg har faktisk ret godt styr på det der foregår indenfor husets fire vægge (hvis jeg selv skal sige det!).

Jeg nyder at lave mad i mit køkken. Jeg bruger opvaskemaskinen flittigt for slet ikke at tale om mit (i følge min mand) sygelige forbrug af  vaskemaskine og tørretumbler. Jeg passer perfekt ind i alle rum i vores hus og jeg har aldrig følt mig mere hjemme – og det må trods alt være det, der definerer, at jeg er vild med at være husejer! Indtil jeg får styr på det resterende, vil jeg læne mig tilbage og nyde mit liv i Ørestad, som jeg elsker! Naturen og byen i ét. Familien og de andre børnefamilier. Men send endelig gode råd min vej til hvordan man skaber den bedste kontakt til sine nye – helt sikkert søde – naboer).


5d40db2d-91f7-4764-b688-f7b63edd549eHar i dag nydt de første solstråler på terrassen – tommel op til livet som husejer! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet som lillemy.